Reference: 29278

Brand: DIERENDROGIST

Dierendrogist Knaagdiershampoo

Review(s): 0

<<a href="" title="test" target="_blank" rel="nofollow noreferrer noopener" style="color:#ff0511;">a href="" title="test" target="_blank" rel="nofollow noreferrer noopener" style="color:#ff0511;">250 ML

Price €7.99
More
Out-of-Stock

Brand: BioFood

Biofood Dog Puppy Small Breeds (1.5 kg)

Review(s): 0

<<a href="" title="test" target="_blank" rel="nofollow noreferrer noopener" style="color:#ff0511;">p><a href="" title="test" target="_blank" rel="nofollow noreferrer noopener" style="color:#ff0511;">1.5 kgВ high-quality, complete, natural dog food for small breed puppies and young dogs

Price €13.00 Regular price €17.00
More
Out-of-Stock
All best sellers
 • Banner

 • Banner

  PRO PLAN CAT DELICATE KALKOEN/RIJST
  • PRO PLAN CAT DELICATE KALKOEN/RIJST

  Pro Plan Cat Delicate Kalkoen/Rijst

  36692
  Rating 
   3 KG
   €27.95
   Tax included
   Quantity

   Description
   <p>Optimale voeding voor katten met een gevoelige huid en/of spijsvertering, en kieskeurige eters.

   Speciaal voor gevoelige katten. PRO PLAN Delicate is rijk aan vers kalkoenvlees en rijst, waardoor het een zeer smakelijke samenstelling is. Het is samengesteld met een beperkt aantal eiwitbronnen om voedseltolerantie te helpen verbeteren. PRO PLAN Delicate bevat omega-3- en 6-vetzuren, zink en vitamine B om jeuk en schilfering van de huid te helpen verminderen. Bevat een speciaal mineraal dat significant heeft aangetoond de vorming van tandsteen tot 40% te verminderen.* Samengesteld zonder tarwe-eiwit.**

   * Onderzoeksgegevens Nestlé Purina PetCare 2004.
   ** Kan sporen van tarwe bevatten, niet geschikt voor allergische katten.

   • Beperkt aantal eiwitbronnen om voedseltolerantie te helpen verbeteren. Samengesteld zonder tarwe-eiwitten.
   • Combinatie van oplosbare en onoplosbare vezels (rijst, maïs, bietenpulp) ondersteunen een gezonde spijsvertering en een beter transport door de darmen.
   • Essentiële voedingsstoffen om jeuk en schilfering bij katten met een gevoelige huid te helpen verminderen en om de elasticiteit van de huid en hydratatie van de huid te behouden.
   • Bevat een speciaal mineraal dat significant heeft aangetoond de vorming van tandsteen tot 40% te verminderen.*
   • Samengesteld met OPTIRENAL, een speciale mix van voedingsstoffen, die de nierfunctie bij katten helpt te beschermen, en antioxidanten die het verouderingsproces vertragen.

   PRO PLAN ondersteunt alle belangrijke uitwendige en inwendige natuurlijke beschermingssystemen.

   Huid en Vacht
   Omega-3- en 6-vetzuren, zink en vitamine B om jeuk en schilfering bij katten met een gevoelige huid te helpen verminderen. Essentiële voedingsstoffen om de elasticiteit van de huid en hydratatie van de huid te behouden.

   Spijsvertering
   Slechts 1 vleeseiwitbron (kalkoen voor een verbeterde verteerbaarheid.

   Urinewegsysteem
   Versterkt met de OPTIRENAL mix. De gezondheid van de urinewegen wordt behouden door essentiële mineralen en de regulatie van de urine-pH.

   Immuunsysteem
   Hoog gehalte aan kwalitatief hoogwaardige eiwitten en sterke antioxidanten ondersteunen de productie van antilichamen en de bescherming van de cellen.

   Samenstelling:
   Kalkoen (18%), rijst (18%), maïsglutenmeel, gedehydreerd kalkoeneiwit,  rijstglutenmeel, maïs, dierlijk vet (geconserveerd met een mix van tocoferolen), gedroogd heel ei, digest, bietenpulp, visolie, gist, kaliumchloride, calciumcarbonaat, mineralen, cholinechloride, L-arginine, L-lysine, natriumchloride, DL-methionine.

   Product Details
   PRO PLAN
   36692
   Reviews

   No customer reviews for the moment.

   Write your review

   Activet Borstel Mega Pro Hard Paars

   Pro Plan Cat Delicate Kalkoen/Rijst

   3 KG
   Write your review
   12 other products in the same category: