Reference: 29278

Brand: DIERENDROGIST

Dierendrogist Knaagdiershampoo

Review(s): 0

<<a href="" title="test" target="_blank" rel="nofollow noreferrer noopener" style="color:#ff0511;">a href="" title="test" target="_blank" rel="nofollow noreferrer noopener" style="color:#ff0511;">250 ML

Price €7.99
More
Out-of-Stock

Brand: BioFood

Biofood Dog Puppy Small Breeds (1.5 kg)

Review(s): 0

<<a href="" title="test" target="_blank" rel="nofollow noreferrer noopener" style="color:#ff0511;">p><a href="" title="test" target="_blank" rel="nofollow noreferrer noopener" style="color:#ff0511;">1.5 kgВ high-quality, complete, natural dog food for small breed puppies and young dogs

Price €13.00 Regular price €17.00
More
Out-of-Stock
All best sellers
 • Banner

 • Banner

  FRONTLINE HOND SPOT ON XL
  • FRONTLINE HOND SPOT ON XL

  Frontline Hond Spot On Xl

  58581
  Rating 
   4 PIPET
   €43.19
   Tax included
   Quantity

   Description

   FRONTLINE Spot On is een gemakkelijk aan te brengen ‘spot-on’ vloeistof die jouw hond uitstekende bescherming tegen vlooien en teken biedt. De ‘spot-on’ pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. NIET INMASSEREN!

   Te gebruiken bij:
   • Bestrijding van vlooien (Ctenocephalides spp.).
   • Bestrijding van bijtende luizen (Trichodectes canis).
   • Bestrijding van teken (Ixodes spp.).

   Frontline Spot On Hond kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis.

   Gebruiksaanwijzing:
   Breek het topje van de spot-on pipet af langs de breuklijn. Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. Duw de haren opzij tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en druk de pipet een aantal keren goed in zodat de totale inhoud ervan op de huid komt. Let er op dat de inhoud van de pipet niet in aanraking komt met de vingers.

   Dosering:
   1 pipet Frontline Spot On Hond XL van 4,02 ml per hond van 40 tot 60 kg lichaamsgewicht.

   Gebruik voor honden met een lichaamsgewicht tussen 60 en 80 kg 1 pipet Frontline Spot On Hond XL van 4,02 ml en 1 pipet Frontline Spot On Hond M van 1,34 ml.

   In afwezigheid van veiligheidsstudies is het minimale behandelingsinterval 4 weken. In geval van een infectie met Trichodectes canis is een tweede behandeling na 4 weken noodzakelijk.

   Contra-indicaties:
   In afwezigheid van beschikbare gegevens, het product niet toedienen aan puppies jonger dan 8 weken oud en/of aan puppies die minder dan 2 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren. Dit product is specifiek ontwikkeld voor honden. Niet gebruiken bij katten, daar dit tot overdosering kan leiden.

   Werkingsduur:
   De werkingsduur tegen vlooien bedraagt 5 weken tot maximaal 3 maanden.
   De werkingsduur tegen teken bedraagt maximaal 4 weken.

   Inhoud: 6 pipetten van 4,02 ml.

   Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland.


   Product Details
   58581
   Reviews

   No customer reviews for the moment.

   Write your review

   Activet Borstel Mega Pro Hard Paars

   Frontline Hond Spot On Xl

   4 PIPET
   Write your review
   12 other products in the same category: