Reference: 29278

Brand: DIERENDROGIST

Dierendrogist Knaagdiershampoo

Review(s): 0

<<a href="" title="test" target="_blank" rel="nofollow noreferrer noopener" style="color:#ff0511;">a href="" title="test" target="_blank" rel="nofollow noreferrer noopener" style="color:#ff0511;">250 ML

Price €7.99
More
Out-of-Stock

Brand: BioFood

Biofood Dog Puppy Small Breeds (1.5 kg)

Review(s): 0

<<a href="" title="test" target="_blank" rel="nofollow noreferrer noopener" style="color:#ff0511;">p><a href="" title="test" target="_blank" rel="nofollow noreferrer noopener" style="color:#ff0511;">1.5 kgВ high-quality, complete, natural dog food for small breed puppies and young dogs

Price €13.00 Regular price €17.00
More
Out-of-Stock
All best sellers
 • Banner

 • Banner

  EXIL FLEA FREE HUIDSPRAY
  • EXIL FLEA FREE HUIDSPRAY

  Exil Flea Free Huidspray

  55219
  Rating 
   250 ML
   €39.99
   Tax included
   Quantity

   Description
   <p align=left>Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland.

   Exil Flea Free heeft een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en teken. Dit maakt het product uitermate geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast een jaarlijkse behandeling van het huis ook alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien.

   Eigenschappen
   Exil Flea Free huidspray bevat de werkzame stof fipronil. Fipronil is een insecticide en acaricide uit de groep van de fenylpyrazolen. Het is een niet-competitieve GABA remmer die bindt aan het chloride kanaal en daardoor blokkeert het de pre- en post-synaptische overdracht van chloride ionen door het celmembraan. Dit resulteert in ongecontroleerde activiteit van het centraal zenuwstelsel, waardoor de insecten en de acariden worden gedood.

   Dosering en gebruiksaanwijzing
   Alleen voor uitwendig gebruik. Dien het product toe op de vacht van hond of kat. Maak de haren goed vochtig met de spray tot op de huid.
   Gebruik hiervoor 3-6 ml per kg lichaamsgewicht (dit is met 7,5 tot 15 mg werkzame stof per kg lichaamsgewicht), afhankelijk van de haarlengte.

   Dit komt overeen met:
   6-12x pompen per kg lichaamsgewicht voor de 100 ml flacon of
   2-4x pompen per kg lichaamsgewicht voor de 250 ml flacon.
   Puppies en kittens vanaf 2 dagen oud kunnen veilig worden behandeld.

   Werkingsduur
   Hond: Exil Flea Free huidspray blijft tot 3 maanden na toediening werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken na toediening werkzaam tegen teken.
   Kat: Bij de kat blijft de spray tot 6 weken na toediening werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken werkzaam.

   Waarschuwingen
   · Ongebruikte diergeneesmiddelen of restanten hiervan dienen in overeenstemming met de nationale vereisten te worden verwijderd.
   · Fipronil kan ongunstige effecten hebben voor vissen en andere waterorganismen. Vervuil geen vijvers, waterwegen of poelen met het product of de lege pipet.
   · Buiten bereik van kinderen bewaren.

   Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren.
   Niet gebruiken bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen voorkomen.
   Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de actieve stof of een van de hulpstoffen.

   Bijwerkingen
   Indien het product opgelikt wordt kan een korte periode van overmatig speekselen worden opgemerkt, hoofdzakelijk te wijten aan de dragerstof. In zeer zeldzame gevallen worden na gebruik bijwerkingen gezien, te weten voorbijgaande huidreacties als roodheid, jeuk of lokaal haarverlies. In uitzonderlijke gevallen werden overmatig speekselen, reversibele neurologische symptomen (overgevoeligheid voor prikkels, depressie, nerveuze verschijnselen), braken en ademhalingsproblemen gezien na gebruik.
   Product Details
   EXIL
   55219
   Reviews

   No customer reviews for the moment.

   Write your review

   Activet Borstel Mega Pro Hard Paars

   Exil Flea Free Huidspray

   250 ML
   Write your review
   12 andere producten in dezelfde categorie: